ویزای قبرس


مدارک لازم جهت اخذ ویزای ورود به کشور قبررس (قبرس جنوبی)

  1. اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود
  2. دو قطعه عکس 4*6، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
  3. کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن
  4. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  5. گواهی اشتغال به کار متقاضی به زبان انگلیسی و یا در صورت فارسی بودن به همراه ترجمه انگلیسی آن
  6. تاییدیه رزرو هتل جهت اقامت در کشور قبرس
  7. گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی به نام شخص به همراه مهر و امضای بانک در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن با مانده حداق 7 میلیون تومان
  8. بلیط رفت و برگشت دو طرفه ( رفت و برگشت ) به نام متقاضی

نکات

  • رزرو هتل باید حقیقی باشد زیرا توسط سفارت کنترل می شود
  • جهت ویزای مالتی دلیل نیاز ورود به کشور قبرس باید اعلام شود
  • عکس ها نیاسد به صورت اسکن شده باشد
  • گذر نامه شخص متقاضی نباید مهر ورود به کشور قبرس شمالی را داشته باشد
  • درصورت موجود بودن گذرنامه قدیمی متقاضی ارائه آن توصیه می شود