ویزای شنگن



کشور های عضو شنگن شامل 25 کشور زیر میباشد


آلمان، فرانسه، ايتاليا، اسپانيا، پرتقال، هلند، بلژيك، لوكزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارك، ليتواني، سوییس لتوني، لهستان، مجارستان، اتريش، استوني، اسلواكي، اسلواني، چك، ايسلند، مالت و يونان

 

 

كشورهاي عضو اتحاديه اروپا (28 كشور) را نبايد با كشورهاي محدود شنگن (25 كشور) اشتباه نمود! كشورهاي عضو اتحاديه اروپا شامل 28 كشور يعني 25 كشور از محدوده شنگن (بجز نروژ و ايسلند سوئیس) بعلاوه 4 كشور روماني، انگلستان و ايرلند و قبرس مي باشند، بهمين دليل ويزاي ساكنين و اتباع اين چهار كشور جهت ورود به منطقه شنگن بي اعتبار است و اين افراد بايد هنگام ورود و خروج از كشورهاي محدوده شنگن مورد كنترل مرزي قرار بگيرند. جالب است بدانيد كه واحد پولي يورو در حال حاضر تنها در 15 كشور اروپايي استفاده مي شود كه شامل بلژيك، قبرس، فنلاند، فرانسه، آلمان، هلند، مالت، لوكزامبورگ، ايتاليا، اسپانيا، اتريش، يونان، اسلواني، ايرلند و پرتغال مي شود. كشورهاي نظير ليختن اشتاين، كرواسي، صربستان، مقدونيه، اوكراين، مولداوي و آندورانه عضو اتحاديه اروپا هستند و نه عضو محدوده شنگن پس براي ورود به اين كشورها نياز به ويزاي جداگانه داريد و ساكنين و متعاقباً اتباع اين كشورها نيز براي ورود به ساير كشورهاي اروپايي نياز به ويزاي شنگن دارند.



مدت اقامت ویزا

ویزای دو هفته اقامت

هزینه ویزا : 60 یورو


مدارک لازم

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

4 قطعه عکس 4*3 (جدید - رنگی تمام رخ - با زمینه روشن)
کپی از تمام صفحات شناسنامه
کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی
گواهی تمکن مالی از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری
کپی از قرارداد های سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده



مدارک شغلی

برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
برای صاحبان شرکت های خصوصی ( مدیر عامل ، عضو هیات مدیره ... ) کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
برای کارمندان بخش دولتی : کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

برای کسبه : کپی از جواز کسب / کارت بازرگانی
کپی ازگذرنامه فعلی و ویزا های قبلی (آمریکا - کانادا - شنگن - سوییس - انگلستان - استرالیا)



تمامی مدارک می بایست به انگلیسی ترجمه شود ( با مهر و امضا رسمی دار الترجمه )