ویزای روسیه


ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت چهارده روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود
توجه: در مورد روادید تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود


مدارک مورد نیاز

 
شناسنامه ایرانی

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.
یک قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد
توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ی مدارک باشد

بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز

روادید کشور روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد؛ هزینه‌ی ویزای عادی حدود سیصد و پنجاه هزار تومان است و صدور آن یک هفته طول می‌کشد؛ اما صدور ویزای فوری، بیش از سه روز طول نمی‌کشد و در عوض، هزینه‌اش حدود ششصد هزار تومان است.